OM HEALING

Healing betyder at gøre hel.

Healing og håndspålæggelse har været praktiseret i mange former op gennem historien og optræder i mange forskellige samfund.

Den teoretiske baggrund for healing er, at mange sygdomme og forstyrrelser er opstået som en ubalance i kroppens energi eller i sindet. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Formålet med healing er altså, at genskabe balance i din krop, at åbne for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer, og igen få energierne til at flyde frit.

Healingen giver dig en god oplevelse i kærlighed og glæde, giver dig modet tilbage. Den giver dig energi til, at genskabe et harmonisk liv med hjælp fra universets kræfter.

Healing er med til, at du får en nemmere og bedre hverdag, at du bliver mere glad, mere positiv, at du får forløst det, som evt. blokerer, at du mærker dig selv meget mere, nemlig – at du bliver hel igen.

Alle kan lære at heale. Som nævnt er det en naturlig, kærlig og balanceret tilstand for os – og i os – ofte har vi bare glemt den. Dog er der nogen, som har lettere ved at heale end andre.

Mange kombinerer den ordinære lægelige behandling med alternativ behandling. Det kan være en rigtig god løsning og idé, at have flere muligheder i sit behandlingsforløb.

Der er ingen aldersgrænse eller negative bivirkninger ved healing.

Tilstande, som healing kan afhjælpe

Smerter, stress, udbrændthed, fysiske og psykiske spændinger, angst og depression, træthed, søvnproblemer, rastløshed og indre uro, problemer med mave og tarmsystem, overgangsalder, følelsesmæssige traumer og sorger samt uforklarlige symptomer og smerter, som ikke kan behandles i det traditionelle sundhedssystem  – og meget mere.

Men man behøver ikke at være syg for at modtage healing. Healing kan også anvendes til at give kroppen et energi-boost/løft ved fx eksamen, skilsmisse eller lign.

Hvem kan heales