SÅDAN FOREGÅR HEALING

Fysisk healing

Du kan vælge mellem flere typer fysisk healing

  • Du kan vælge enkelt healing.

Ved enkeltbehandling aktiverer jeg energierne og giver en generel healing på alle kropsdele indenfor tidsrammen. Enkeltbehandling kan med fordel anvendes f.eks. forud for en eksamen eller ved andre situationer, hvor du her og nu har brug for ro i hovedet eller i maven.

  • Du kan vælge et healings forløb på 2-3 healinger.

Som udgangspunkt vil anbefale dig 2-3 behandlinger og gerne hurtigt efter hinanden – med mulighed for klippekort. Energierne skal fordeles i din krop og intensiv healing hjælper energierne til at integreres hurtigere. I visse tilfælde kan det nogle gange være nødvendigt med flere behandlinger, da man ofte oplever, at den 4. eller 5. behandling er lige det, der skal til for rigtigt at mærker – og med mulighed for klippekort. Derfor foreslår jeg altid at starte med 2-3 behandlinger i løbet af en så kort periode som muligt, hvorefter vi sammen tager stilling til det videre forløb.

  • Du kan vælge en kombination af healing og clairvoyance.

Du vil her både modtage healing og clairvoyance med budskaber fra den åndelige verden. Det er oftest budskaber, som hjælper dig med at håndtere din situation.

  • Du kan vælge healing med de åndelige læger.

Under healingen arbejder de åndelige læger med dine udfordringer, og når der først er åbnet, vil de arbejde med energetiske redskaber og mange tusinde års dybe visdom for at afhjælpe dine problemer, og skabe balance i såvel din fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige krop.

Før healing

Når du har besluttet dig for healing hos mig taler om indholdet af healingsessionen, herunder om, hvorvidt du ønsker budskaber fra den åndelige verden – clairvoyance – samt tidsperspektivet inden behandling, sådan at healingen stemmer overens med dine forventninger og ønsker.

Inden jeg starter healingsprocessen taler jeg med dig om dine symptomer, sygdom m.m. for at åbne for din problematik og gøre den mere tilgængelig for healingen.

Alle kan modtage healing, uanset alder, skavanker og sygdomme.

Fysisk healing foregår i min klinik.

Healingen foregår som udgangspunkt liggende, dog er healing med de åndelige læger siddende.

Under healing

Under healing kan du mærke en afslappethed og du falder måske i søvn, måske kan du  mærke en sitren, en prikkende varme eller kulde forskellige steder i kroppen, måske ser du farver og symboler,  din mave kan rumle (blodet kommer ned til mave/tarme, roen lægger sig) og der er meget få, som intet oplever.

Efter healing

I dagene efter en behandling kan du opleve humørsvingninger, temperatursvingninger, træthed, energi eller du kan opleve at en eller flere tidligere kendte gener kortvarigt blusser op igen. De psykiske og fysiske reaktioner er helt normale og et led i at genoprette kroppens balance og forsvinder derfor igen indenfor kort tid.

Mange oplever en bedring i en given sygdom, eller en lindring i en tilstand med smerter og ubehag. Nogle mærker at sygdommen eller tilstanden blusser op, for derefter at mindskes.

Efter healing skal du drikke rigeligt med vand. Vand formidler energien til din krop og sætter en udrensningsproces i gang kroppen. Vandet hjælper kroppen med at frigive kroppens affaldsstoffer og dermed fremme healing.

Fjernhealing

Processerne og mulighederne for forskellige typer healing er de samme i fjernhealing som ved fysisk healing.

Før fjernhealing

Som ved fysisk healing taler vi om hvorvidt der er noget bestemt, jeg skal arbejde med under behandlingen. Inden jeg starter healingsprocessen taler jeg med dig om dine symptomer, sygdom m.m. for at åbne for din problematik og gøre den mere tilgængelig for healingen.

Jeg aftaler et tidspunkt med dig og sender dig en sms umiddelbart før jeg går i gang. Jeg starter aldrig en fjernhealing uden du ved, hvornår jeg starter.

Inden healingen er det bedst, hvis du kan finde et roligt sted at sætte eller lægge dig for at slappe godt af. Du kan evt. sætte lidt stille musik på og tænde et lys.

Under fjernhealing

Som ved fysisk healing scanner jeg først din krop for at vurdere dine ubalancer. Jeg anvender jeg også intuitiv healing i forbindelse med fjernhealing.

Som ved fysisk healing er det forskelligt, hvad man mærker under en behandling. Du vil derfor kunne have de samme symptomer med at føle varme eller kulde, sitren o.s.v.

Efter fjernhealing

Når jeg er færdig med fjernhealingen, sender jeg dig en sms og sikrer mig, at alt er som det skal være. Efter healingen skal du drikke rigeligt med vand. Vand formidler energien til din krop og sætter en udrensningsproces i gang kroppen. Vandet hjælper kroppen med at frigive kroppens affaldsstoffer og dermed fremme healingsprocessen.

Opfølgning af fjernhealing

Et par dage efter healingen kontakter jeg dig for at sikre mig, at du har det godt og for at høre om dine oplevelser under healingen. Jeg fortæller dig om de energiblokeringer jeg har arbejdet med at fjerne og om årsagen til ubalancen i dit energisystem.  Vi aftaler evt. ny tid, afhængig af din situation og vores aftale.

Healing med clairvoyance

Processerne og mulighederne for forskellige typer healing er de samme som i fysisk healing, og fjernhealing. Healing med clairvoyance er et ekstra lag i healingen, hvor der udover healingen kommer informationer fra den åndelige verden, som kan være budskaber fra fortid, nutid og/eller muligheder for fremtid og som oftest relaterer til forhold, der er aktuelt i dit liv lige nu.

Healing med de åndelige læger

Processerne og mulighederne for forskellige typer healing er de samme i fjernhealing – online – som ved fysisk healing.

Vi sidder overfor hinanden under healingen, som starter med lidt stille musik og hvor jeg åbner til dit hjerte og til din selvkærlighed. Jeg inviterer de lægelige ånder til at arbejde alt imens du sidder og slapper af. Det vil være forskelligt hvilke specialer de åndelige læger har og som skal bruges under healingen. Det kan være lige fra psykiater, børnelæge, medicinmand til fødselshjælper og zoneterapeut.

Under healingen oplever du sandsynligvis, hvor lægerne arbejder på din krop, idet energierne er meget intense.

Selve healingen varer normalt ½ time uden samtale.

Når lægerne er færdige med healingen fortæller jeg dig, hvilke åndelige læger, der har arbejdet og jeg formidler deres budskaber til dig. Budskaberne er ofte vejledning og hjælp til dig, sådan at du efterfølgende selv kan arbejde videre med din selvhealing og videre udvikling.

Læs mere om healing