SÅDAN FOREGÅR HEALING

Du kan vælge mellem flere typer healing

Enkelt healing.

Ved enkeltbehandling aktiverer jeg energierne og giver en generel healing på alle kropsdele indenfor tidsrammen. Enkeltbehandling kan med fordel anvendes f.eks. forud for en eksamen eller ved andre situationer, hvor du her og nu har brug for ro i hovedet eller i maven.

Forløb på 2-3 healinger.

Som udgangspunkt vil anbefale dig 2-3 behandlinger og gerne hurtigt efter hinanden – med mulighed for klippekort. Energierne skal fordeles i din krop og intensiv healing hjælper energierne til at integreres hurtigere. I visse tilfælde kan det nogle gange være nødvendigt med flere behandlinger, da man ofte oplever, at den 4. eller 5. behandling er lige det, der mere skal mere til.

Kombination af healing og clairvoyance.

Du vil her både modtage healing og clairvoyance med budskaber fra den åndelige verden.

Healing med clairvoyance er et ekstra lag i healingen, hvor der udover healingen kommer informationer fra den åndelige verden, som kan være budskaber fra fortid, nutid og/eller muligheder for fremtid og som oftest relaterer til forhold, der er aktuelt i dit liv lige nu.

Fjernhealing

Processerne og mulighederne for forskellige typer healing er de samme i fjernhealing som ved fysisk healing med den ene undtagelse, at det er healing på afstand. Det betyder helt konkret, at jeg kan heale dig på afstand – vi skal således IKKE være i samme rum. Men da afstand i princippet er ikke eksisterende, så er forskellen på healing ved håndspålæggelse og fjernhealing kun måden hvorpå den formidles.

Et par dage efter healingen kontakter jeg dig for at sikre mig, at du har det godt og for at høre om dine oplevelser under healingen.

Healing med de åndelige læger.

Under healingen arbejder de åndelige læger med dine udfordringer, og når der først er åbnet, vil de arbejde med energetiske redskaber og mange tusinde års dybe visdom for at afhjælpe dine problemer, og skabe balance i såvel din fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige krop.

Traumehealing

Traumehealing foregår via samtale og tager udgangspunkt i din beskrivelse af problemet. Jeg spørger ind til, hvilke oplevelser og følelser du har undervejs i processen. På den baggrund indkredser jeg traumet, forløser det og giver dig healing, hvorefter du vil finde ro.

Før healing

Når du har besluttet dig for healing hos mig, herunder for hvilken type healing du ønsker, taler vi om indholdet af healingsessionen, herunder om, hvorvidt du ønsker budskaber fra den åndelige verden – clairvoyance – samt tidsperspektivet inden behandling, sådan at healingen stemmer overens med dine forventninger og ønsker.

Alle kan modtage healing, uanset alder, skavanker og sygdomme.

Fysisk healing foregår i min klinik.

Healingen forgår siddende eller liggende afhængig af hvilken type healing du modtager.

Under healing

Under healing kan du mærke en afslappethed og du falder måske i søvn, måske kan du  mærke en sitren, en prikkende varme eller kulde forskellige steder i kroppen, måske ser du farver og symboler,  din mave kan rumle (blodet kommer ned til mave/tarme, roen lægger sig) og der er meget få, som intet oplever.

Der vil være forskel på, hvordan du reagerer afhængig af hvilken type healing du får.

Efter healing

I dagene efter en behandling kan du opleve humørsvingninger, temperatursvingninger, træthed, energi eller du kan opleve at en eller flere tidligere kendte gener kortvarigt blusser op igen. De psykiske og fysiske reaktioner er helt normale og et led i at genoprette kroppens balance og forsvinder derfor igen indenfor kort tid.

Mange oplever en bedring i en given sygdom, eller en lindring i en tilstand med smerter og ubehag. Nogle mærker at sygdommen eller tilstanden blusser op, for derefter at mindskes.

Efter healing skal du drikke rigeligt med vand og sørge for at få salt. Vand formidler energien til din krop og sætter en udrensningsproces i gang kroppen. Vandet hjælper kroppen med at frigive kroppens affaldsstoffer og dermed fremme healing.

Læs mere om healing

Susanne Koch Larsen