SÅDAN FOREGÅR HEALING

Healingen foregår som udgangspunkt liggende.

Ved healing lægger jeg hænderne forskellige steder på din krop, for at tilføre eller fjerne energi. Den tilførte energi vil langsomt over flere dage fordele sig ud til de steder i kroppen, der har brug for det. Jeg forsøger at lokalisere dine blokeringer og genskabe balancen i energisystemet. Under healingen fungerer jeg som kanal for en udefrakommende energi

Du er fuldt påklædt, slapper af, gerne med et tæppe på, tænker på din vejrtrækning og ellers så lidt som muligt. Du mærker efter hvad der sker i din krop og i dit sind, bare nyder det og lader din krop tage imod. Børn behøver ikke at være i ro, det virker alligevel.

Under healing kan du opleve

En afslappethed og du falder i søvn, en prikkende varme eller kulde forskellige steder i kroppen, ser farver og symboler, ud af kroppen-oplevelser, en rumlen i maven (blodet kommer ned til mave/tarme, roen lægger sig) og det er meget få, som intet oplever.

Efter healing kan du mærke

Efter en healing reagerer kroppen på forskellig måde, f.eks. med en indre ro. Nogle føler sig trætte, andre føler sig energiske og har lyst til at arbejde, løbe, ordne haven eller vasketøjet.

Mange oplever en bedring i en given sygdom, eller en lindring i en tilstand  med smerter og ubehag – disse er forsvundet. Nogle mærker, at de ser anderledes på tingene (har fået en klarhed), og nogle mærker at sygdommen eller tilstanden blusser op, for derefter at mindskes.

Se priser