ANBEFALINGER


Jeg har fået healing med de åndelige læger hos Susanne.
Jeg kan mærke stor forskel. Jeg var meget tung og mørk da jeg kom. Det er blevet lettere og lysere. Jeg vil rigtig gerne prøve igen på et tidspunkt. Det kunne jeg da blive helt afhængig af 😄
Jeg kunne næsten mærke det på dig at du kan noget. Wauw 🙏🏻 tak.

– Julie

 

Jeg har fået healing hos Susanne. 💥
Det er er en fantastisk oplevelse. 👍 Det hjælper mig rigtigt meget og Susanne rammer lige det som jeg har det svært med.
Når Susanne ringer efter healingen og jeg får spirituel vejledning, får vi en rigtig god samtale omkring det der kom frem, som har hjulpet mig til forståelse og vejledning. Så det er noget jeg ikke lige stopper med, det bedste der længe er sket 😀. 5 stjerner ud af 💥💥💥💥💥
De varmeste anbefalinger
– Margit

 

Jeg har haft en clairvoyant session hos Susanne, det var en fantastisk oplevelse. Susanne var utrolig hurtig til at stille ind på mig og det der kom ned var så rammende og rigtigt, det blev sagt på en klar og utvetydig måde som både gjorde i mit tilfælde lidt ondt men samtidig gjorde at jeg nu ved hvad jeg skal arbejde med. De bedste anbefalinger herfra og vi ses helt sikkert igen.
– Mitzi


Fantastisk healing!
Min mand og jeg kan på det varmeste anbefale Susannes healing, som klart har gjort forskel især for min mand efter et langt/delvist afsluttet cancer forløb. Han er stadig på en del medicin og døjer med diverse senfølger. Efter start hos Susanne har han bl.a fået delvis mistet følelse tilbage i fødderne og dermed bedre balancegang, tydelig lindring af kraftige spændinger i nakke, skuldre og brystmuskler og endelig har han fået en del energi tilbage. Han kan tydeligt mærke bedring efter hver seance.

– Susanne

 

 

Jeg deltog i en konkurrence Susanne havde udlovet og var så heldig at vinde konkurrencen om 3 behandlinger.
Selvfølgelig havde jeg visse forventninger, – men at det kunne resultere i så store forandringer havde jeg slet ikke forestillet mig!
Jeg havde forskellige psykologiske problemstillinger som jeg har tumlet med de sidste år – traumer fra min barndom som jeg ellers har arbejdet grundigt med i forskellige terapeutiske retninger gennem mange år men som dukkede op, om end i mildere form, igen. Ligeledes har jeg været noget fysisk sygdomsplaget gennem livet som har medført forskellige gener.
Allerede efter 1. behandling mærkede jeg en tydelig bedring. Min angst forsvandt og jeg fik ro. Efter 2. behandling skete der ligeledes en mærkbar bedring i mine fysiske gener – bl.a. har jeg haft smerter i mit ben efter en blodprop for nogle år siden. De er helt forsvundet.
Da jeg var færdig med 3. behandling følte jeg mig egentlig ”hel” igen – men har besluttet at fortsætte med jævnlige behandlinger – det er blevet en naturlig del for mig. Det er blevet for mig, som at gå til tandlægen og passe mine tænder – nu forebygger og passer jeg på min krop og psyke gennem healing hos Susanne!
Som tidligere socialrådgiver med efteruddannelser indenfor gestalt- og kropsterapi og senest som selvstændig hypnoterapeut, har jeg gennem alle årene mødt mange forskellige kvalificerede behandlere og har derfor et solidt grundlag for at bedømme Susanne.
Jeg må sige, at jeg er meget imponeret over Susannes tilgang. Hun er ikke alene topprofessionel men tillige et meget empatisk og engageret menneske, som jeg på det varmeste kan anbefale. Skulle jeg give karakterer med stjerner fra 1-10 med 10 som det højeste ville det være det hun skulle have!
Skal tilføje, at det er fjernhealing jeg har modtaget da jeg er bosiddende i Spanien
Og lige et PS! mere. Da min mand, som på ingen måde nogensinde tidligere har været i noget som helst psykologisk eller alternativt behandlingsforløb, oplevede hvordan jeg har fået det, besluttede han sig for at give det er forsøg også. Han føler allerede nu efter 1. behandling at der sker så meget positivt at han også ønsker at forsætte!

– Jetje

 

Jeg har gennem de sidste par måneder modtaget fjernhealing af Susanne, – alt i alt 5-6 gange, – og har tænkt mig at fortsætte et godt stykke tid endnu. At der er tusinder af kilometer mellem behandler og mig har ikke været en hindring for et føleligt resultat!
Jeg har helt bestemt oplevet positive forandringer, både fysisk og mentalt. Jeg er 82 år og har lidt af skader fra et kompliceret brud i min ankel for 40 år siden ligesom jeg har lidt af kredsløbsforstyrrelse i samme ben. Begge dele er tydeligt bedret. Selvom jeg ikke mener at have lidt af dårlig hukommelse, udover hvad der skyldes normal aldring, oplever jeg også på det punkt, en positiv skærpelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne.

– Frode

 

I foråret 2021 kontaktede jeg Susanne på baggrund af opslag på Facebook. Jeg følte mig drænet for energi og havde rigtig mange smerter i specielt mit ene knæ. Smerterne i knæet, og ødem i begge ben og fødder, begrænsede min aktivitet. Jeg må tilstå, at jeg aldrig har troet på healing. Allerede efter 1. behandling forsvandt mine smerter i knæet. Jeg er nu gået over til fjernhealing – nu vedligeholdelse, og indtil videre hver 3. uge. Jeg tror stadig ikke på healing – men jeg må erkende, at det virker👍🏻
Kan kun anbefale det.
– Annette

 

Healing var for mig et ukendt land, som måtte afprøves. Jeg blev nysgerrig på, om healingen kunne bidrage til en bedre følelsesmæssig- og fysisk balance. Hos Susanne følte jeg mig tryg og meget velkommen. Allerede efter få gange fandt Susanne frem til flere skavanker, som hun jo intet vidste om på forhånd. Hvordan var det muligt?
Fx Mine arme summede ofte fra skulder og ud i fingerspidserne. Susanne fandt ud af, at det kom fra nakken. Jeg gik hjem og lavede daglige øvelser, og den ubehagelige summen forsvandt meget hurtigt. Uden Susannes healing havde jeg aldrig tænkt på nakken her, som center for ubalance. Jeg led af periodisk træthed og en følelse af udmattelse. Healingen gav mig også her en ny særlig indre ro og styrke.
Der skete virkelig noget magisk.
– Lotte

 

Jeg døjede med natlige svedeture. Det har været så slemt, at jeg måtte vende dyne og hovedpude og have et håndklæde på lagenet. Det kunne ske 2 gange på én nat 2-3 gange om ugen. Nu er mine svedeture væk efter ca. 8 behandlinger hos Susanne. Samtidig er jeg blevet mere afslappet. Nu går jeg 1 x mdl. for at blive lade op.
– Berit

 

Susanne har hjulpet mig af med kvalme, som jeg havde haft i en lang periode. Efter behandlingerne er jeg blevet mere rolig! Jeg har lært at sige fra og ikke tage alles bekymringer på mine skuldre. Efter første behandling var min angst som passager på motorvejen blevet så god, at jeg kunne slappe af på hjemvejen. Før tog jeg altid tog og bus. Jeg går hos Susanne jævnligt, da jeg kan mærke, at healingen har en god indvirkning på mig
– Alice

 

Jeg har gået hos Susanne i en længere periode. Behandlingen har hjulpet på uro og hævelser i ankler og ben. Når jeg har været hos Susanne føler jeg mig bedre tilpas. Under behandlingen mærker jeg en behagelig risling i hænder og krop. Man kan tydeligt, at man får det bedre. Jeg kommer jævnligt hos Susanne.
– Sophie

 


Jeg har gået hos Susanne, fordi jeg har haft utrolig mange spændinger og hovedpine. Jeg vidste egentlig godt at det kommer fra min skulder, som blev opereret for ca. 10 år siden. Susanne har hjulpet mig til at slappe af og spændingerne og hovedpinen er blevet væsentlig mindre. Dog har jeg hos kirurgen fået konstateret at jeg skal have en ny skulder inden længe og herefter vil jeg med garanti gå hos Susanne for at lette helingsprocessen.
Hermed de varmeste anbefalinger fra min side, velvære, energi og nærvær, kan du forvente at møde hos Susanne. Prøv det!

– Ken Berkowitz

 

 

 

 

Jeg er blevet healet med de åndelige lævger hos Susanne

Jeg har fået meget mere overskud, selv om jeg har travlt. Jeg er mere glad og lader ikke tingene gå mig på i samme grad som før. Jeg kan virkelig mærke forskel. 1000 tak.

– Eline