ANBEFALINGER

I foråret 2021 kontaktede jeg Susanne på baggrund af opslag på Facebook. Jeg følte mig drænet for energi og havde rigtig mange smerter i specielt mit ene knæ. Smerterne i knæet, og ødem i begge ben og fødder, begrænsede min aktivitet. Jeg må tilstå, at jeg aldrig har troet på healing. Allerede efter 1. behandling forsvandt mine smerter i knæet. Jeg er nu gået over til fjernhealing – nu vedligeholdelse, og indtil videre hver 3. uge. Jeg tror stadig ikke på healing – men jeg må erkende, at det virker👍🏻
Kan kun anbefale det.
– Annette

 

Healing var for mig et ukendt land, som måtte afprøves. Jeg blev nysgerrig på, om healingen kunne bidrage til en bedre følelsesmæssig- og fysisk balance. Hos Susanne følte jeg mig tryg og meget velkommen. Allerede efter få gange fandt Susanne frem til flere skavanker, som hun jo intet vidste om på forhånd. Hvordan var det muligt?
Fx Mine arme summede ofte fra skulder og ud i fingerspidserne. Susanne fandt ud af, at det kom fra nakken. Jeg gik hjem og lavede daglige øvelser, og den ubehagelige summen forsvandt meget hurtigt. Uden Susannes healing havde jeg aldrig tænkt på nakken her, som center for ubalance. Jeg led af periodisk træthed og en følelse af udmattelse. Healingen gav mig også her en ny særlig indre ro og styrke.
Der skete virkelig noget magisk.
– Lotte

 

Jeg døjede med natlige svedeture. Det har været så slemt, at jeg måtte vende dyne og hovedpude og have et håndklæde på lagenet. Det kunne ske 2 gange på én nat 2-3 gange om ugen. Nu er mine svedeture væk efter ca. 8 behandlinger hos Susanne. Samtidig er jeg blevet mere afslappet. Nu går jeg 1 x mdl. for at blive lade op.
– Berit

 

Susanne har hjulpet mig af med kvalme, som jeg havde haft i en lang periode. Efter behandlingerne er jeg blevet mere rolig! Jeg har lært at sige fra og ikke tage alles bekymringer på mine skuldre. Efter første behandling var min angst som passager på motorvejen blevet så god, at jeg kunne slappe af på hjemvejen. Før tog jeg altid tog og bus. Jeg går hos Susanne jævnligt, da jeg kan mærke, at healingen har en god indvirkning på mig
– Alice

 

Jeg har gået hos Susanne i en længere periode. Behandlingen har hjulpet på uro og hævelser i ankler og ben. Når jeg har været hos Susanne føler jeg mig bedre tilpas. Under behandlingen mærker jeg en behagelig risling i hænder og krop. Man kan tydeligt, at man får det bedre. Jeg kommer jævnligt hos Susanne.
– Sophie

 


Jeg har gået hos Susanne, fordi jeg har haft utrolig mange spændinger og hovedpine. Jeg vidste egentlig godt at det kommer fra min skulder, som blev opereret for ca. 10 år siden. Susanne har hjulpet mig til at slappe af og spændingerne og hovedpinen er blevet væsentlig mindre. Dog har jeg hos kirurgen fået konstateret at jeg skal have en ny skulder inden længe og herefter vil jeg med garanti gå hos Susanne for at lette helingsprocessen.
Hermed de varmeste anbefalinger fra min side, velvære, energi og nærvær, kan du forvente at møde hos Susanne. Prøv det!

– Ken Berkowitz