Jetje – Healing med clairvoyance

Jeg deltog i en konkurrence Susanne havde udlovet og var så heldig at vinde konkurrencen om 3

behandlinger. Selvfølgelig havde jeg visse forventninger, – men at det kunne resultere i så store forandringer havde jeg slet ikke forestillet mig!

Jeg havde forskellige psykologiske problemstillinger som jeg har tumlet med de sidste år – traumer fra min barndom som jeg ellers har arbejdet grundigt med i forskellige terapeutiske retninger gennem mange år men som dukkede op, om end i mildere form, igen. Ligeledes har jeg været noget fysisk sygdomsplaget gennem livet som har medført forskellige gener.

Allerede efter 1. behandling mærkede jeg en tydelig bedring. Min angst forsvandt og jeg fik ro. Efter 2. behandling skete der ligeledes en mærkbar bedring i mine fysiske gener – bl.a. har jeg haft smerter i mit ben efter en blodprop for nogle år siden. De er helt forsvundet.

Da jeg var færdig med 3. behandling følte jeg mig egentlig ”hel” igen – men har besluttet at fortsætte med jævnlige behandlinger – det er blevet en naturlig del for mig. Det er blevet for mig, som at gå til tandlægen og passe mine tænder – nu forebygger og passer jeg på min krop og psyke gennem healing hos Susanne!

Som tidligere socialrådgiver med efteruddannelser indenfor gestalt- og kropsterapi og senest som selvstændig hypnoterapeut, har jeg gennem alle årene mødt mange forskellige kvalificerede behandlere og har derfor et solidt grundlag for at bedømme Susanne.

Jeg må sige, at jeg er meget imponeret over Susannes tilgang. Hun er ikke alene topprofessionel men tillige et meget empatisk og engageret menneske, som jeg på det varmeste kan anbefale. Skulle jeg give karakterer med stjerner fra 1-10 med 10 som det højeste ville det være det hun skulle have!

Skal tilføje, at det er fjernhealing jeg har modtaget da jeg er bosiddende i Spanien

Og lige et PS! mere. Da min mand, som på ingen måde nogensinde tidligere har været i noget som helst psykologisk eller alternativt behandlingsforløb, oplevede hvordan jeg har fået det, besluttede han sig for at give det er forsøg også. Han føler allerede nu efter 1. behandling at der sker så meget positivt at han også ønsker at forsætte!

– Jetje                                                             

Susanne Koch Larsen