OM MIG

Baggrund

Siden jeg var ganske ung, har jeg vidst, at jeg ville arbejde med at hjælpe mennesker, der på den ene eller anden måde havde det svært og derfor brug for hjælp. Jeg valgte en uddannelse til socialrådgiver og har arbejdet indenfor faget i 46 år, heraf de sidste 26 år som privatpraktiserende socialrådgiver med en konsulentvirksomhed. Mine kundegrupper var især mennesker med fysiske og psykiske belastninger, der har brug for rådgivning om deres fremtidsmuligheder for et værdigt og sundt liv. Det er emner som helbred, beskæftigelse, uddannelse, familie, fritid og hjælp i almindelighed til at blive guidet igennem det offentlige system.

Desværre har samfundsstrukturen, og dermed socialrådgiverarbejdet, med årene udviklet sig til at være et fag, der i højere grad tager udgangspunkt i formelle krav, love og regler og knap så meget udgangspunkt i det hele menneske. Jeg har altid været utrolig glad for mit fag, men oplevede ikke længere, at jeg på samme måde som tidligere var i stand til at bringe mennesket videre til en tilværelse med livskvalitet.

Den mulighed har jeg derimod som clairvoyant vejleder og intuitiv healer, hvor jeg i samarbejde med den åndelige verden er i stand til – på en menneskelig og kærlig måde – at støtte mennesker i deres personlige udvikling samt bringe deres energisystem i balance. Jeg kan hjælpe med at sætte fokus på forhold, som er aktuelle for den enkelte. Det kan dreje sig om alt fra arbejde, familie, kærlighed, bolig, økonomi og meget, meget mere.

Da jeg siden mine unge år været spirituel interesseret og altid har haft en udpræget intuition valgte jeg derfor den 15.6.2020 at omlægge mit firma gennem 26 år fra at være en konsulentvirksomhed til primært at være en klinik med clairvoyance og healing.

Beskæftigelse

2023 – nu / Bevidst Clairvoyant vejledning
2020 –  nu /  Intuitiv healing/fjernhealing
1997 – nu  /  Konsulentvirksomhed med socialrådgiverfunktioner
1976 – 1997 Socialrådgiver med ledelsesfunktioner

Uddannelse

2023 Bevidst Clairvoyance Vejleder
Stinna Søndergaard, indehaver af Klinik Hjerterum

2020  Intuitiv healer
Kit Engell, indehaver af Engells Univers

Kurser

24-25. februar 2024
Tranceworkshop
Moira Hawkins (UK), Internationalt medie og underviser

25. august 2023
Kanalisering
Masterclass for clairvoyante
Stinna Søndergaard, indehaver af Klinik Hjerterum

Juli 2021, 2022 og 2023
3 dage Spirituel Sommerskole
Stinna Søndergaard, indehaver af Klinik Hjerterum og Helene Svanekier Rank Sabransky, indehaver af Den clairvoyante Rådgivning

Juni 2021
Clairvoyance workshop
Sebbastian Lorantius, indehaver af  Lorantius Instituttet

Kontakt mig for at høre mere

Susanne Koch Larsen