Referencer

“Jeg havde altid smerter – dag og nat – om natten var det så slemt, at jeg i flere år ikke har fået en god nats søvn. Som bedste mulighed for at få bare lidt søvn sov jeg på maven med det resultat, at jeg fik voldsom hovedpine og nakkesmerter. Jeg kunne heller ikke ligge på siderne p.g.a. skuldersmerter. Forskelligt smertestillende medicin blev afprøvet uden held.

Jeg har fået mit liv igen!! Fysisk Massage Med Positive Følelser har bragt mig ud af mit smertehelvede. Mine smerter er nu minimale og jeg kan for første gang i mange år sove på både højre og venstre side. Jeg sover godt om natten, hvilket har givet mig overskud og energi i det daglige”.

– Ruth Antosz

Susanne Koch Larsen

Jeg vidste fra mit 15. år, hvor min morbror, som var bibliotekar, kom på besøg med sit erhvervskartotek, at jeg ville være socialrådgiver. Og sådan blev det.

Med min baggrund som socialrådgiver gennem 42 år har jeg derfor hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft det svært og har haft brug for hjælp. Det har været f.eks. været syge, misbrugere, flygtninge og indvandrere, udsatte børn og unge, handicappede og kriminelle mennesker.