Referencer

“Jeg havde altid smerter – dag og nat – om natten var det så slemt, at jeg i flere år ikke har fået en god nats søvn. Som bedste mulighed for at få bare lidt søvn sov jeg på maven med det resultat, at jeg fik voldsom hovedpine og nakkesmerter. Jeg kunne heller ikke ligge på siderne p.g.a. skuldersmerter. Forskelligt smertestillende medicin blev afprøvet uden held.

Jeg har fået mit liv igen!! Fysisk Massage Med Positive Følelser har bragt mig ud af mit smertehelvede. Mine smerter er nu minimale og jeg kan for første gang i mange år sove på både højre og venstre side. Jeg sover godt om natten, hvilket har givet mig overskud og energi i det daglige”.

– Ruth Antosz

“Jeg havde været allergisk overfor græspollen i 20 år. Mit liv var en forbandelse et par måneder hver sommer, både fysisk og psykisk og med græspollen allergi hang mit arbejde som anlægsgartner slet ikke sammen med mine udendørsprojekter.

Fysisk havde jeg symptomer som nysen, kløe og røde øjne, ja, egentlig influenzalignende symptomer. I de perioder var det altid nødvendigt at tage antihistamin. Afhængig af sommeren (sol, blæsevejr, regn) måtte jeg ind imellem tage stærk, receptpligtig medicin og var en sommer rigtig slem fik jeg – hårdt presset – injektioner med binyrebark hormoner for at have en tålelig hverdag. Medicinen virkede sløvende på mig, jeg var uoplagt, fjern, distanceret og kunne kun yde 30% af, hvad jeg normalt ydede.

Psykisk var jeg påvirket. Jeg vidste hvad jeg havde i vente hver sommer omkring juni, det blev selvforstærkende, allergien var jo uundgåelig. Udover problemer med at arbejde kunne jeg ikke glæde mig til sommerhygge/samvær/ ferie med familie og venner.

For at få det bedre valgte jeg så at lade mig behandle hos Liss Krogh. Efter behandlingen har mit ”sommerliv” markant ændret sig. Jeg kan bedst udtrykke det som at jeg har mærket en forløsning i kroppen. Jeg er ikke længere generet af pollen, jeg er symptomfri og jeg har fået overskud, både fysisk og psykisk. Alt i alt har behandlingen været en meget positiv oplevelse for mig.”

– Lasse Hesselkilde

Susanne Koch Larsen

Jeg vidste fra mit 15. år, hvor min morbror, som var bibliotekar, kom på besøg med sit erhvervskartotek, at jeg ville være socialrådgiver. Og sådan blev det.

Med min baggrund som socialrådgiver gennem 42 år har jeg derfor hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft det svært og har haft brug for hjælp. Det har været f.eks. været syge, misbrugere, flygtninge og indvandrere, udsatte børn og unge, handicappede og kriminelle mennesker.