Kompetencer

I hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft det svært og har haft brug for hjælp.

Stress

Stress, depression og angst. Mindst hver tiende erhvervsaktive dansker er så stresset i sin dagligdag, at det går ud over evnen til at arbejde og fungere optimalt.

Allergi

Allergier eller astma. Det kan for eksempel være pollen, dyrehår fra kæledyr, husstøvmider, fødevarer eller tilsætningsstoffer.

Smerte

Det kan være gigt, sportsskader eller diskusprolaps. Det kan også være mave/tarmproblemer som eks. mavesår. Eller generelt migræne og hovedpine.

Afhængighed

Området for afhængighed kan dække meget som eks. rygning, alkohol, medicin og stof.

Søvn

Søvnforstyrrelser kan være søvnapnø, for lidt eller for meget søvn.Det kan lede til alvorlige skader.

Vægt

Vægtproblemer kan være svære at kontrollere ved bl.a. spiseforstyrrelser, vægttab eller vægtøgning.

Susanne Koch Larsen

Jeg vidste fra mit 15. år, hvor min morbror, som var bibliotekar, kom på besøg med sit erhvervskartotek, at jeg ville være socialrådgiver. Og sådan blev det.

Med min baggrund som socialrådgiver gennem 42 år har jeg derfor hele mit arbejdsliv arbejdet med mennesker, der på den ene eller anden måde har haft det svært og har haft brug for hjælp. Det har været f.eks. været syge, misbrugere, flygtninge og indvandrere, udsatte børn og unge, handicappede og kriminelle mennesker.