Kom i balance og bliv hel

Hvis du oplever ubalance i din krop, så få fjernet energiblokeringer og bragt balancen tilbage i dit energisystem. Lad min healing gøre dig hel igen.

HEALING

Healing betyder at gøre hel. Healing og håndspålæggelse har været praktiseret i mange former op gennem historien og optræder i mange forskellige samfund. Den teoretiske baggrund for healing er, at mange sygdomme og forstyrrelser er opstået som en ubalance i kroppens energi eller i sindet.

At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

YDELSER OG PRIS

Enkeltbehandling: Ved enkeltbehandling aktiverer jeg energierne og giver en generel healing på alle kropsdele indenfor tidsrammen.

Flere behandlinger og forløb: Jeg vil anbefale dig at du får mindst 3 healingsessioner i træk med max. 14 dages mellemrum, da jeg i modsætning til en enkeltbehandling, kan bygge energierne op til at forblive i din krop i længere tid og dermed får du mere ud af healingen.

OM SUSANNE KOCH LARSEN

Siden jeg var ganske ung har jeg vidst, at jeg ville arbejde med at hjælpe mennesker, der på den ene eller anden måde havde det svært og derfor brug for hjælp. Jeg valgte en uddannelse til socialrådgiver og har arbejdet indenfor faget i 44 år, heraf de sidste 24 år som privatpraktiserende socialrådgiver. Mine kundegrupper er især mennesker med fysiske og psykiske belastninger, der har brug for rådgivning om deres fremtidsmuligheder for et værdigt og sundt liv.

Susanne Koch Larsen