OM FJERNHEALING

En fjernhealing er en healing, der sendes på afstand. Det betyder helt konkret, at jeg kan heale dig på afstand – vi skal således IKKE være i samme rum. Men da afstand i princippet er ikke eksisterende, så er forskellen på healing ved håndspålæggelse og fjernhealing måden hvorpå den formidles.

Mange tror, at fjernhealing er mindre effektiv end en fysisk healing. Jeg oplever tværtimod ofte fjernhealing som en rigtig stærk healing. Som jeg ser det må det skyldes at når jeg som healer ikke er fysisk til stede kan alle energier gå direkte fra kilden, Universet, til dig, der skal heales og derfor udenom mig.

Hvem kan fjernheales

Tilstande, som kan fjernhealing kan afhjælpe

Fuldstændig som ved fysisk healing kan fjernhealing anvendes til behandling af forskellige fysiske og psykiske symptomer. Det kan f.eks. være tilstande som lindring af smerter, stress, udbrændthed, fysiske og psykiske spændinger, angst og depression, træthed, søvnproblemer, rastløshed og indre uro, problemer med mave og tarmsystem, overgangsalder, følelsesmæssige traumer og sorger samt uforklarlige symptomer og smerter, som ikke kan behandles i det traditionelle sundhedssystem – og meget mere.

Man behøver ikke fejle noget for at modtage en behandling. En healing kan alene give dig ro, velvære og af-slappethed.

Sådan foregår fjernhealing

Susanne Koch Larsen