Behandling for græspollen allergi

Udtalelse fra Lasse Hesselkilde, Hesselkilde Anlæg.

Lasse Hesselkilde

Jeg havde været allergisk overfor græspollen i 20 år. Mit liv var en forbandelse et par måneder hver sommer, både fysisk og psykisk og med græspollen allergi hang mit arbejde som anlægsgartner slet ikke sammen med mine udendørsprojekter.

Fysisk havde jeg symptomer som nysen, kløe og røde øjne, ja, egentlig influenzalignende symptomer. I de perioder var det altid nødvendigt at tage antihistamin. Afhængig af sommeren (sol, blæsevejr, regn) måtte jeg ind imellem tage stærk, receptpligtig medicin og var en sommer rigtig slem fik jeg – hårdt presset –  injektioner med binyrebark hormoner  for at have en tålelig hverdag. Medicinen virkede sløvende på mig, jeg var uoplagt, fjern, distanceret og kunne kun yde 30% af, hvad jeg normalt ydede.

Psykisk var jeg påvirket. Jeg vidste hvad jeg havde i vente hver sommer omkring juni, det blev selvforstærkende, allergien var jo uundgåelig. Udover problemer med at arbejde kunne jeg ikke glæde mig til sommerhygge/samvær/ ferie med familie og venner.

For at få det bedre valgte jeg så at lade mig behandle hos Liss Krogh. Efter behandlingen har mit ”sommerliv” markant ændret sig. Jeg kan bedst udtrykke det som at jeg har mærket en forløsning i kroppen. Jeg er ikke længere generet af pollen, jeg er symptomfri og jeg har fået overskud, både fysisk og psykisk.  Alt i alt har behandlingen været en meget positiv oplevelse for mig.